Könyvelés

A számlák könyvelése, bevallások leadása és beszámolók készítése nem csak sok időt, hanem pontosságot, precizitást, és nem utolsó sorban kiemelkedő szakképzettséget is igényel. Irodánk szakmailag felkészült tagjai segítségére lesznek, hogy bevallásai és beszámolói határidőben elkészüljenek, hogy tisztán lássa vállalkozása pénzügyeit, és felelős döntésekkel sikeres vállalkozást tudjon működtetni.

Adótanácsadás

A költségek, és fizetendő adók optimalizálása, minden cégvezető jogos igénye. A folyamatosan változó jogszabályi környezetben eligazodni pedig nem egyszerű feladat. Ezért induló vállalkozásról vagy akár már meglévő üzletről legyen szó, segítünk megtalálni a legkedvezőbb adózási formát és a legoptimálisabb megoldásokat az Ön vállalkozása számára.

Székhely szolgáltatás

Több éve sikeresen működő székhelyszolgáltatásunk megkönnyíti partnereink mindennapi életét. Önnek nem kell a postást várnia, illetve szabadidejét a postán a levél- és egyéb küldemények átvételével töltenie. Irodánk bejelentett székhelyként – meghatalmazással – átveszi vállalkozásának postai küldeményeit, melyeket az átvétel napján emailben továbbítunk Önnek.

Cégalapítás

Egy sikeresnek tűnő üzleti elképzelés megvalósításához számtalan lehetőség áll a rendelkezésére. A lehetőségek közül kiválasztani, hogy melyik lesz az Ön számára a legmegfelelőbb nem könnyű feladat, hiszen senki sem születik vállalkozónak. Szakmai hátterünkkel igyekszünk közösen megtalálni az Önnek és vállalkozásának leginkább megfelelő vállalkozási formát és adózási módot, valamint információt nyújtunk az induláshoz kapcsolódó legfontosabb törvényi előírásokról, szabályokról és tennivalókról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csak egy telefon, és egy személyes találkozás kell hozzá a többi döntést a leendő ügyfeleinkre bízzuk…